Project Description

Nyáreste, csillagos ég, pattogó tűz…

Biztosan mindannyiunkban kedves emlékek ébrednek, amikor ezeket a szavakat olvassuk. Egy meleg nap után nincs is kellemesebb program, mint egy szalonnasütés a barátainkkal, szeretteinkkel. Hogy a megfelelő helyszín kiválasztása ne jelentsen akadályt, a Sóstói Múzeumfaluban erre is nyújtunk lehetőséget.

Mi biztosítjuk a tűzrakó helyet, a fából faragott nyársakat és a mesebeli környezetet.

A szalonnát, kenyeret, hagymát és a jó hangulatot a CSURDÍTÓ hozza magával. A gyufát és a bicskát se feledjétek/felejtsétek otthon!

Felnőtt belépőjegy: 1.000 Ft/fő
Gyermek belépőjegy: 500 Ft/fő

Regisztráció menete: Legkésőbb a csurdítás kiszemelt napján, reggel 9:00 óráig az info@muzeumfalu.hu ímélcímen kérjük jelezni a részvételi szándékot a létszám megjelölésével, az érkezés időpontjával és telefonos elérhetőség megadásával. (Előzetes regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani a lehetőséget.)

Részvételi információ: A jegyeket a Csurdítás napján pénztárzárásig, azaz 17:30 óráig van lehetőség megváltani a Sóstói Múzeumfalu jegypénztárában. Legkorábban 14:00 órától lehet nyársat ragadni, és legkésőbb 22:00 óráig kérjük eloltani a tábortüzeket.

Időpontok: 2021. 06. 11.
2021. 06. 18.
2021. 07. 02.
2021. 07. 23.

A sós szalonna után jólesik egy kis édesség és egy kis szörp szódával. Nem kell aggódnod, ha a hátizsákban már nem maradt hely az innivalónak és a desszertnek! A Sóstói Múzeumfalu szatócsboltjában 19:00 óráig van lehetőség piknikkosár bérlésére. A kosár tartalmának összeállításakor a CSURDÍTÓ kedvére válogathat különböző ízű kézműves szörpök és múltidéző édességek között!